Juhamatti Huusko, KTM, YTM, Tietojenkäsittelyn tradenomi

Juhamatti omaa monipuolisen työ- ja koulutustaustan. Hän on toiminut IT-alalla yli 10 vuotta myynnin ja myynnin johtamisen parissa. Hän on toiminut myös tutkijana ja opettajana sekä konsulttina auttaen yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Juhamattia kiinnostaa jatkuva itsensä kehittäminen, josta jonkinlaisena osoituksena lienee se, että hän on opiskellut käytännössä katsoen koko aikuiselämänsä. Opiskeltuihin aloihin kuuluvat kauppatiede, tietohallinto ja tietojenkäsittely. Lisäksi hän on suorittanut opettajaopinnot vahvistaakseen osaamistaan konsulttina ja kouluttajana. Juhamatti tekee parhaillaan väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa. Työ- ja koulutustausta takaavat yhdessä sen, että O365-koulutukset ovat hyvin monipuolisia ja käytännönläheisiä.

Yrittäjän vapaa-aika kuluu perheen ja kitaran soittamisen parissa sekä hän harrastaa mielellään mielen ja kehon vireyttä ylläpitävää liikuntaa.

Puhelin: +358505370525
Email: juhamatti.huusko@navigatio.fi
Linkedin-profiili

Harri Juntunen

Harrin pitkä yrittäjäkokemus IT-palveluiden saralla takaa käyttäjä- ja ratkaisukeskeiset koulutukset Office 365-ympäristössä. Harri on ollut mukana toteuttamassa ja suunnittelemassa useita O365-palveluiden käyttöönottoja 10 vuoden aikana. Tämä takaa sen, että koulutuksessa pureudutaan työkalujen tehokkaaseen käyttöön aina yrityksen ydinliiketoimintaa ajatellen. Suoraviivainen ja selkeä koulutustapa ottaa huomioon käyttäjän lähtötason ja saa käyttäjän sitoutumaan koulutukseen henkilön iästä riippumatta. Harri toimii tällä hetkellä turvallisuusalalla tietoturvan ja tiedonkäytön kouluttajana sekä konsulttina.

Puhelin: +358469201509
Email: myynti@o365koulutus.fi
Linkedin-profiili

Kimmo Juntunen

Kimmo Juntunen on tutkinut tietosuoja-asetuksen ja tietoturvan koukeroita ja tehnyt toteutuksia vaatimustenmukaisuuden täyttymiseksi useiden vuosien ajan. Hänellä on takanaan yli 20 vuoden kokemus ICT-alasta sekä useiden vuosien tietosuoja- ja tietoturvaosaaminen yritystoiminnasta. Kimmon vahvuuksiin kuuluu maanläheinen lähestymistapa, tehokas työskentelymalli ja tehokkaat viimeistellyt prosessit projektien loppuun viemisessä.

Email: myynti@o365koulutus.fi
Linkedin-profiili